Usi glisante – amenajarea locuintei | usi sticla | usi sticla
PDF
Print
E-mail
Vineri, 30 Martie 2012
Written by   

Sticla securizata

Sticla securizata are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic decat sticla netratata.
Sticla securizata este un element cheie al arhitecturii moderne, producatorii si prelucratorii de sticla lucreaza cu forme noi datorita cerintelor functionale atat de diverse.
Sticla securizata este obtinuta prin intarire ca urmare a procesului de tratare la cald la aproximativ 650 - 700 grade Celsius, datorita rezistentei marite al acestui tip de sticla la stresul termic si mecanic aceasta este folosita tot mai des in constructii.

De ce alegem produse din sticla securizata?

Sticla securizata are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic decat sticla netratata. Valorile medii de rezistenta la indoire – 120N/mmp fata de cca 30 N/mmp sticla float. Capacitate mare de rezistenta la soc mecanic => se testeaza conform EN 52 (testul de lovire cu pendulul). Stabilitatea la diferente de temperatura: 200 K fata de 40 K la float normal.

Usi din sticla securizata glisante

Usile glisante reprezinta printe altele "fereastra" ta catre lume, o sursa de lumina naturala, si practic o modalitate foarte buna de a accesa, in cazul unui spatiu comercial, zona interioara, sau in cazul locuintelor, camerele, terasa sau chiar piscina.

Inlocuirea usilor obisnuite cu usi glisante din sticla securizata reprezinta unul din proiectele de amenajare moderna a apartamentelor sau caselor. Inainte de aparitia prioritatii de economie energetica si cu mult inaintea imbunatatirii tehnologiei de fabricatie a meterialelor de constructii, usile obisnuite au reprezentat unul dintre cele mai ineficiente aspecte ale unei case. De fapt, o usa veche de multe ori reprezinta un obsacol sau o bariera in folosirea eficienta a spatiului, mai ales daca din constructie a fost orientata intr-o directie gresita. Toate acestea fiind spuse, devine clar faptul ca inlocuirea usilor vechi, demodate, cu usi glisante de sticla, nu numai ca va infrumuseteaza locuinta dar si face minuni cand vine vorba despre consumul energetic (transferul de caldura in locuinta).

Optiunile pentru inlocuirea usilor vechi cu usi glisante de sticla sunt:
Usi glisante de sticla – sau usi duble glisante de sticla reprezinta cea mai buna solutie in care scopul este folosirea cat mai eficienta a spatiului. In momentul in care decideti sa lasati usile deschise apare, pe langa confortul dat de economisirea spatiului util, si avantajul dat de o circulatie buna a aerului, mai ales cand vremea este placuta.

Usi glisante din sticla securizata cu panou fix – o parte a acestora este fixa, iar partea mobila culiseaza peste cea fixa.

 

Usi de sticla - Facebook Share

Share on facebook

Seo & webdesign Seo webdesign Partener media