montaj usi exterior
PDF
Print
E-mail
Joi, 09 Februarie 2012
Written by   

Usi de exterior - montaj usi exterior

 

e-glass.ro ofera o mare varietate de usi de exterior, realizate din PVC, plastic, lemn, aluminiu sau otel, cu sau fara panouri lustruite. Ele pot avea deschiderea activă spre interior sau exterior, si pot fi de asemenea batante.

Usi exterior

Există trei tipuri principale de usi de exterior: usi de lemn stratificat, usi de lemn masiv si usi modulare. Usile din lemn stratificat folosesc un strat izolant intre suprafetele de placaj  si ofera o buna izolare fonica. Usile de lemn solid sunt construite din lemn de esenta tare sau lemn moale (sau din PFL de densitate medie) si de obicei au un cadru cu panouri. Usile modulare au fost facute in forme care imita usi de lemn masiv, dar în mod inevitabil au un aspect oarecum artificial. Cu toate acestea, usi modulare sunt foarte solide si ofera cel mai ridicat grad de izolare fonica.

Cum alegem usile de exterior?
Usile exterioare au functia de a oferi intimitate, dar adeseori functioneaza si ca element decorativ spre lumea exterioara. Izolatia termica si fonica asigura intimitatea locuintei dumneavoastra.

Ce tipuri de usi de exterior oferim ?
In cadrul gamei usilor de exterior va oferim usi metalice antiefractie (High- Security doors) produse de Beyler si Usi Maco lider in domeniul usilor de inalta siguranta.

- Usi exterior metalice placate
- Usi exterior metalice antiefractie
- Usi exterior placate cu aluminiu
- Usi exterior din lemn masiv
- Usi exterior laminate
- Usi exterior cu identificare amprenta
- Usi de sticla

Aplicatii Usi de exterior
Usile de exterior din otel, de înaltă securitate, sunt disponibile intr-o gama larga de modele, culori si in final multe dintre care seamana cu usile de lemn clasice. Usile exterioare de otel au un cadru de otel galvanizat, care este o grosime de 2mm, cu lemn furnir aplicat. Usile pot fi echipate cu un sistem de blocare anti-efractie.
Usi exterior 1 Usi exterior 2
Usi exterior 3 Usi exterior 4
 

Usi de sticla - Facebook Share

Share on facebook

Seo & webdesign Seo webdesign Partener media