montaj usi interior
PDF
Print
E-mail
Joi, 09 Februarie 2012
Written by   

Usi de interior - montaj usi interior


e-glass.ro ofera o mare varietate de modele, culori si marimi pentru orice necesitate din casa ta. Usile sunt gandite sa se integreze cu celelalte materiale din lemn din locuinta ta. Usile noastre sunt executate numai din lemn uscat in prealabil in uscator si adus la umiditatea optima de prelucrare, devenind astfel foarte durabile astfel incat nu au niciodata nevoie de vopsire.

Usi interior

Există trei tipuri principale de usi de interior: usi de lemn stratificat, usi de lemn masiv si usi modulare. Usile din lemn stratificat folosesc un strat izolant intre suprafetele de placaj  si ofera o buna izolare fonica. Usile de lemn solid sunt construite din lemn de esenta tare sau lemn moale (sau din PFL de densitate medie) si de obicei au un cadru cu panouri. Usile modulare au fost facute in forme care imita usi de lemn masiv, dar în mod inevitabil au un aspect oarecum artificial. Cu toate acestea, usi modulare sunt foarte solide si ofera cel mai ridicat grad de izolare fonica.

Cum alegem usile de interior?
Atunci cand va alegeti usile de interior trebuie sa aveti in vedere in primul rand o cat mai buna integrare a lor in aspectul general dorit pentru casa dumneavoastra. Nu se poate opta pentru o usa in stil clasic atunci cand doriti sa dati o nota modernista si, deasemenea, nu se integreaza o usa de sticla intr-o casa sobra.

Ce tipuri de usi de interior oferim ?
Usi de interior din stejar masiv stratificat
Usi de interior din tei masiv stratificat
Usi de interior din lemn masiv furniruit
Usi de interior din pin stratificat furniruit

Aplicatii Usi de interior

Cel mai ieftin tip de usa de interior este de obicei un bloc masiv de lemn, cu suprafata  de placaj si cu un zgomot destul de mare la inchidere.

 

De calitate superioara pentru usile de interior sunt usile fabricate din lemn solid sau lemn de esenta tare. Usile de interior facute din particule de  lemn comprimate, incadrate pe structura metalica sau captusite cu piele moale sunt facute pentru a semana cu usile de lemn tradiţionale: sunt solide, pot fi decorate special si sunt silentioase, oferind si o izolatie fonica mai buna.

Usi interior 1 Usi interior 2

Usi interior 3 Usi interior 4


 

Usi de sticla - Facebook Share

Share on facebook

Seo & webdesign Seo webdesign Partener media