Montaj tamplarie, pvc, aluminiu, lemn stratificat | usi sticla | usi sticla
PDF
Print
E-mail
Joi, 09 Februarie 2012
Written by   

Montaj tamplarie pvc, aluminiu, lemn stratificat

 

Cell Tell comercializeaza si monteaza la preturi foarte avantajoase tamplarie PVC, cu geam termopan, tamplarie din aluminiu si lemn stratificat si diverse accesorii de la producatori recunoscuti in domeniu.

Pe langa tamplaria de PVC, elementele esentiale in executia ferestrelor si usilor sunt geamul termopan si feroneria.
Performantele deosebite ale geamului termopan in ceea ce priveste izolarea termica si fonica sunt determinate de constructia etansa a acestuia: doua foi de sticla separate de un spatiu  in care se introduce prin procesul tehnologic un mediu gazos (aer sau gaz), asamblate cu o bagheta-distantier  din aluminiu umpluta cu silicagel si un cordon de butil  aplicat pe laturile baghetei, astfel incat sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa .

Grosimea foii de sticla cat si distanta dintre ele este variabila.

Cel mai utilizat este geamul termopan LOW-E (emisivitate redusa), pe una din foile de sticla  fiind depus prin procedeul electromagnetic un strat de oxizi metalici, ceea ce ii confera proprietati termoizolante: un coeficient redus de transfer termic K=1,4 W/mpK, fata de geamul clasic format dintr-o foaie de sticla obisnuita de 4 mm, care are un coeficient termic de 5,4 W/mpK.

Ce tipuri de materiale si accesorii oferim ?


- Sisteme ALUMIL de profile din aluminiu pentru ferestre si usi termopan
- Tamplarie PVC arcade casa
- Tamplarie PVC Wymar
- Cupola aluminiu
- Usi din PVC Wymar
- Usi interior Celulare din PVC
- Rulouri exterioare din PVC si aluminiu
- Glafuri de interior din PVC si pentru exterior din aluminiu
- Plasa pentru insecte fixa, pe balamale si tip rulou.

  • Aplicatii Montaj tamplarie pvc, aluminiu, lemn stratificat

    Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp nu isi pierde culoarea in timp, este usor de intretinut si va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs.

    Fata de sistemele concurente, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp ( vopsire in camp electrostatic). Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

  • Montaj perete cortina

 

 

Usi de sticla - Facebook Share

Share on facebook

Seo & webdesign Seo webdesign Partener media